Functioneringsgesprek 2.0

Samen continu verbeteren
TIPS VOOR HET FUNCTIONERINGSGESPREK 2.0

Het Functioneringsgesprek 2.0 is makkelijker dan je denkt. Je moet gewoon even weten waar je op moet letten. Wat ook helpt is een gemeenschappelijke taal, zodat je elkaar ook echt begrijpt. Met het inspiratieboek ‘Functioneringsgesprek 2.0’ ontvang je praktische tools & tricks waarmee je:

  • feedback leert vragen en ontvangen
  • een gemeenschappelijke taal creëert
  • met elkaar in gesprek kan op ontwikkelingsniveau
  • ontwikkelingsgericht leert denken en werken.

Inspiratieboekje ‘Een Goed Gesprek’
Vraag hem gratis aan!

Vul het formulier in en je ontvangt van ons gratis het inspiratieboekje ‘Functioneringsgesprek 2.0’

Wij gebruiken deze informatie uitsluitend om je ons boekje te doen toekomen.

Voer Het Functioneringsgesprek 2.0!

In een wereld die snel en continu verandert, wil je als organisatie flexibel kunnen inspelen op de klantbehoefte. Die flexibiliteit en ontwikkeling begint bij de medewerkers! Niet via functioneringsgesprekken, maar door een ontwikkelingsgericht proces in te richten.
Mensen in Bedrijf helpt je om dit nieuwe proces vorm te geven. Dat start met het voeren van het Functioneringsgesprek 2.0! Vraag het inspiratieboekje ‘Functioneringsgesprek 2.0’ aan en ontvang de tools & tricks voor een nieuwe werkwijze.

Inspelen op HR-ontwikkelingen
MASTERCLASS ‘EEN GOED GESPREK’

Wij houden de ontwikkelingen op HR-gebied goed in de gaten. Wij publiceren hierover en ontwikkelen speciale trainingen voor onze klanten om hierop te kunnen inspelen. Zo hebben wij een masterclass voor leidinggevenden waarin zij worden getraind in het inrichten van een nieuw ontwikkelproces. In deze masterclass leren leidinggevenden om het nieuwe proces vorm te geven en om de gemeenschappelijke taal & tools te gebruiken. Vervolgens implementeren we dit samen met hen in hun teams.

Interesse in de masterclass ‘Een Goed Gesprek? Neem contact met ons op! Wij gaan graag in gesprek over een vorm die bij jullie past.

Dit realiseerden wij bij
GEMEENTE ‘S HERTOGENBOSCH

“Wij zochten een partner om ons te helpen het ontwikkelproces van onze medewerkers te verbeteren. Mensen in Bedrijf gaf al onze medewerkers een training met praktische tips en een gemeenschappelijke taal. Geen standaardtraining, maar een ontwikkeltraject op maat. We zijn nu opener tegen elkaar en geven op een gelijkwaardige manier opbouwende feedback over elkaars gedrag. Dat begint z’n vruchten af te werpen!”

Thijs Winthagen
Senior beleidsmedewerker P&O, Gemeente ’s Hertogenbosch

samenwerken doe je